3u1 2u1 VeleprodajaGdje se nalazim:   Home --> Poslovni --> Inteligentne usluge

Inteligentne usluge

Usluge inteligentne mreže pružaju vam rješenje za unapređenje poslovanja, osobito u području komunikacije. Inteligentne usluge omogućavaju Vam da pojednostavite i poboljšate komunkaciju sa svojim poslovnim partnerima i korisnicima.


0800   Besplatni pozivi za Vaše korisnike i partnere
072   Jedinstveni pozivni broj
060   Poziv koji donosi dodatni prihod

Za dodatne informacije o usluzi stalne veze te o cijenama aktiviranja i korištenja usluge, kontaktirajte naš odjel prodaje na broj 01 2468 000 ili nam pošaljite upit na e-mail info@amis.hr

Gdje se nalazim:   Home --> Poslovni --> Inteligentne usluge --> 0800

0800 - Besplatni pozivi za Vaše korisnike i partnere

Bavite se telefonskom prodajom, imate potrebu za informiranjem svojih korisnika i partnera, pružate uslugu potrošačkog telefona, tehničke podrške ili naprosto želite biti svojim klijentima i partnerima dostupni za besplatnu informaciju - u tom slučaju odaberite uslugu 0800.

Ova usluga je usluga besplatnog telefona za sve koji Vas zovu, odnosno svi dolazni pozivi idu na Vaš trošak, bez obzira odakle je poziv upućen i koliko je razgovor trajao.

Možete odabrati četveroznamenkasti ili šesteroznamenkasti 0800 broj.


Za dodatne informacije o usluzi stalne veze te o cijenama aktiviranja i korištenja usluge, kontaktirajte naš odjel prodaje na broj 01 2468 000 ili nam pošaljite upit na e-mail info@amis.hr

Gdje se nalazim:   Home --> Poslovni --> Inteligentne usluge --> 072

072 - Jedinstveni pozivni broj

U slučaju da imate nekoliko ureda ili poslovnica na više lokacija, ovo je usluga koja Vam nudi mogućnost da usluge koje pružate objedinite jednim pozivnim brojem.

Jedinstveni pozivni broj 072 čini više telefonskih brojeva na različitim lokacijma u Hrvatskoj dostupnim putem jednog jedinstvenog, prepoznatljivog i lako pamtljivog broja.

Ovisno o potrebama vašeg poslovanja brojevi se mogu preusmjeriti na jedno ili više odredišta u fiksnoj ili mobilnoj mreži, također ovisno o vremenu koje odaberete.

Broj 072 isključivo je šesteroznamenkasti broj.


Za dodatne informacije o usluzi stalne veze te o cijenama aktiviranja i korištenja usluge, kontaktirajte naš odjel prodaje na broj 01 2468 000 ili nam pošaljite upit na e-mail info@amis.hr

Gdje se nalazim:   Home --> Poslovni --> Inteligentne usluge --> 060

060 - Poziv koji donosi dodatni prihod

Ova usluga osim što Vam donosi znatna olakšanja u poslovanju, nudi Vam i mogućnost ostvarivanja dodatnih prihoda putem dolaznih poziva. Korištenjem ove usluge, osim što možete ponuditi i promovirati neku od svojih usluga, možete i ostvariti zaradu na dolaznim pozivima koje vi za to odredite.

Možete promovirati svoje usluge i proizvode, informirati o svojem radnom vremenu, provoditi ankete i istraživanja, organizirati sudjelovanje u kvizu i nagradnim igrama.

U slučaju da uslugu koristite za glasovanje: svi pozivi sudjeluju u glasovanju te se bilježe na govornoj poruci. Broj ostvarenih poziva se registrira te Vam se dostavlja. U slučaju da uslugu koristite za natjecanje: svi pozivi sudjeluju u natjecanju, međutim broj ostvarenih poziva se ne registrira, već Vam se samo nekoliko poziva (pobjednici natjecanja) prosljeđuje po principu slučajnog odabira. U slučaju da uslugu koristite za natjecanje i glasovanje: svi pozivi sudjeluju u glasovanju. Broj ostvarenih poziva se registrira, dok Vam se samo nekoliko poziva s mogućnošću izravnog sudjelovanja u emisiji prosljeđuje po principu slučajnog odabira. Naravno, ovdje su navedene samo neke od mogućih kombinacija, budući da one ovise o Vašim idejama.

Usluga 060 također omogućuje: preusmjeravanje poziva na željenu lokaciju, snimanje poruka na sustav i distribuiranje snimljenih poruka klijentu.


Za dodatne informacije o usluzi stalne veze te o cijenama aktiviranja i korištenja usluge, kontaktirajte naš odjel prodaje na broj 01 2468 000 ili nam pošaljite upit na e-mail info@amis.hramis1, 2u1 i 3u1
Usluga je trenutno dostupna na području Zagreba, Velike Gorice, Sesveta i Samobora.

Provjerite dostupnost usluge amis1, 2u1 i 3u1 za vašu adresu.
 
Upišite adresu i broj:

Napomena: Rezultat provjere je informativnog karaktera te nije konačni uvjet za realizaciju usluge.
Uvjeti korištenja Amis usluge Amis brand Cjenik